[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Sanitair als kern van de badkamer

Sanitair is alles wat je bij de nieuwbouw of verbouw van je badkamer nodig hebt om in je persoonlijke hygeniëne te kunnen voorzien. Dat is dus de douche, het toilet, de wasbak. Maar ook de tegels, afvoeren en baden. Eigenlijk kun je het zien als alle vaste elementen op jouw badkamer.

Aan welk sanitair moet je denken?

Het badkamermeubel is het centrale element van de badkamer. Om je gezicht te wassen, tanden te poetsen of make-up op te doen. Bovendien heeft het meestal opbergruimte voor al je toiletartikelen. Een belangrijk element van je badkamer dus wat vaak ook meteen de eye-catcher is!

Een verfrissende douche helpt je om het ’s ochtends wakker te worden of een warme douche om lekker te slapen. De regendouche is al jaren een bekend fenomeen, maar ook de inloopdouche wordt steeds populairder. Kies de juiste douchewand en douchekraan die het beste bij jou past!

In sommige huizen vind je het toilet los, in andere is het onderdeel van de badkamer. Desalniettemin kun je gewoon niet zonder! Een toilet is steeds vaker zwevend met een inbouwreservoir en de zitting hoor je niet meer dichtvallen door de softclose. En wat dacht je van de nieuwste trend; de douche wc?

Niemand wil na een warme douche terecht komen in een koude badkamer. Daarom is de radiator ook een belangrijk onderdeel van je badkamer. Steeds vaker wordt er een designradiator geplaatst eventueel met een handdoek ophangmogelijkheid. En wat dacht je van de luxe van vloerverwarming?

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]